Hyundai Smart Center – synergia vyspelých technológií

Diaľkovému ovládaču práve odzvonilo!

Smartfóny a tablety sú súčasťou nášho každodenného života a veľakrát nám ho veľmi uľahčujú. To platí i v prípade diaľkového ovládania televízie, kedy sú tieto moderné technológie schopné úplne nahradiť štandardný ovládač. Vďaka úplne novej aplikácii Hyundai SMART CENTER nebudete nudný ovládač už nikdy potrebovať.

Hyundai SMART CENTER – JEDNA APLIKÁCIA S RADOM MOŽNOSTÍ

SMART ovládanie

  • ovládanie Smart TV prostredníctvom tabletu alebo smartfónu
  • ovládanie Smart TV pomocou hlasových pokynov v českom jazyku
  • pohodlné dotykové ovládanie aplikácií a internetového prehliadača

Programový sprievodca

  • prístup k podrobným informáciam o vysielaných programoch (tvorcovia, herci, videá k reláciam, komentáre zo sociálnych sietí Facebook a Twitter)
  • nastavenie nahrávania TV relácií alebo ich pripomenutie pred začiatkom vysielania
  • prepínanie medzi programami

Follow me

  • sledovanie televízneho vysielania na tablete alebo smartfóne

Media share

  • presunutie multimediálneho obsahu (fotky, videá, hudba) z tabletu/smartfónu na obrazovku

Prístup k sociálnym sieťam

  • informácie o ľubovoľnom  programe súčasne z Twitteru či Facebooku
  • pridanie príspevkov na Twitter alebo Facebook

 

Načo používať diaľkový ovládač, keď môžete televíziu ovládať pomocou smart novinky – aplikácie SMART CENTER. Stačí mať telefón alebo tablet pripojený cez WiFi k dátovej sieti, v ktorej  je pripojená cez kábel alebo WiFi i vaša smart  televízia. Potom už stačí len stiahnuť zmienenú aplikáciu z Google Play alebo App Store.

 

OVLÁDAJTE TELEVÍZIU HLASOM!

Nielen, že vám aplikácia SMART CENTER nahradí všetky funkcie klasického diaľkového ovládača, ale jej prostredníctvom možno televíziu ovládať i hlasom v českom jazyku. Stačí len stlačiť tlačidlo mikrofónu a televízia vás začne poslúchať „na slovo“. V internetovom prehliadači Smart TV a integrovaných aplikáciach môžete taktiež smartfón či tablet používať ako dotykovú plochu pre ovládanie kurzora v TV. Pokiaľ potrebujete napísať nejaký text, máte možnosť využiť plnohodnotnú klávesnicu.

KANÁLY VŽDY PREHĽADNE A NA DOSAH

V aplikácii SMART CENTER nájdete hneď niekoľko druhov ponúk programov. Môžete si tak vyberať z takého usporiadania kanálov, ktoré vám bude najviac vyhovovať. Ak máte pár obľúbených programov, ktoré sledujete najčastejšie, potom určite využijete funkciu „MOJE KANÁLY“, kde si nastavíte svoje najobľúbenejšie programy. Vďaka nej budete mať jedinečný prehľad o tom, aké relácie sú práve vysielané na vašich preferovaných kanáloch a čo po nich bude nasledovať. Ponuka programov s označením „TV“ vám zasa prehľadne zobrazí všetky kanály s momentálne vysielaným programom. Pokiaľ vás zaujíma dlhodobý prehľad vysielania, nastavte sa na záložku „EPG“, kde nájdete za sebou zoradené programy tak, ako ich jednotlivé kanály plánujú vysielať.

V ktorejkoľvek zo zmieňovaných ponúk programov máte možnosť okamžite prepnúť televíziu na vami zvolený kanál prostredníctvom tlačidla „Sledovať“. Kliknutím na určitý program si taktiež môžete zobraziť detailné informácie o ňom, o jeho tvorcoch a protagonistoch, a pozrieť si tiež prípadné videá či komentáre zo sociálnych sietí Twitter a Facebook, ktoré s programom súvisia. Pokiaľ zabúdate, kedy sa vysiela napríklad váš obľúbený seriál, môžete využiť funkciu vyhľadávania podľa obľúbených žánrov, ako sú Seriály, Šport, Správy a Filmy. Rýchlo tak zistíte, o akom čase máte byť pripravený u televíznej obrazovky.

NENECHAJTE SI UTIECŤ SVOJE OBĽÚBENÉ FILMY

Tiež sa vám stáva, že sa nemôžete dočkať svojho obľúbeného filmu, a potom sa pozabudnete pri inej činnosti a prešvihnete jeho začiatok? Aplikácia Hyundai SMART CENTER vám očakávaný program pripomenie. Pokiaľ ste potom v práci alebo na dovolenke a doma vám medzitým obľúbený program beží, môžete využiť funkciu nahrávania. Smart televízia reláciu uloží na pripojený flash disk, pokiaľ vy ste preč.

ODNESTE SI FILM SO SEBOU

Sledujete váš obľúbený program, ale potrebujete sa vzdialiť od televízie? Nie je predsa nič jednoduchšie, ako pomocou funkcie Follow Me prepnúť aktuálne vysielanie do tabletu alebo mobilu a ďalej sledovať osudy hrdinov obľúbeného seriálu alebo naplno fandiť svojmu favorizovanému tímu.

POCHVÁĽTE SA FOTKAMI A VIDEOM Z DOVOLENKY ALEBO SI PUSTITE HUDBU

Praktická funkcia Media Share vám umožní prezentovať fotky a videá z tabletu či telefónu priamo na obrazovke SMART televízie. Taktiež si jej prostredníctvom môžete prehrať svoju obľúbenú hudbu, ktorú máte v prístroji uloženú.

APLIKÁCIA PREHĽADNE

V záložke „APLIKÁCIE“ sa vždy pohodlne dostanete ku všetkým aplikáciam inštalovaným vo vašej Smart TV.