Zdravý životný štýl je v dnešnej dobe hračka!

Zdravý životný štýl je v dnešnej dobe hračka! Zvlášť, keď máte k ruke tak šikovného pomocníka, akým je odšťavňovač Hyundai JE337II, s ktorým vyťažíte z ovocia všetky vitamíny, doplníte energiu a dodáte telu novú silu do každodenného života.

Výkonný motor s príkonom 400 W a spätným chodom spracuje širokú škálu ovocia a zeleniny a výkon sám reguluje podľa tvrdosti spracovávaného kusu. Odšťavňovač ponúka dve rýchlosti – I nízku a II vysokú pri rozsahu 9000 – 13000 otáčok za minútu.

Pohodlný široký otvor o priemere 65 mm dovolí spracovávať aj väčšie kusy. Džús potom vyteká do nádoby o objeme 450 ml a odpad padá do nádoby o objeme 1,3 l. Nádoba na džús má tiež praktické veko, vďaka čomu sa ľahšie skladuje v chladničke. Odšťavňovač je vybavený kvalitným nerezovým sitkom, integrovaným separátorom peny, pechovadlom a praktickou čistiacou kefkou.

Prístroj sa veľmi jednoducho zostavuje a čistí, nakoľko jednotlivé diely je možné umývať v umývačke na riad. Poistka proti preťaženiu a bezpečnostný uzatvárací systém ochráni ako vás, tak aj prístroj pred nesprávnym zaobchádzaním, újmou alebo zničením prístroja